Senaste inläggen

En chokladruta
Är det bättre att välja billig choklad?
  • 01 Nov, 2021

God choklad behöver inte kosta skjortan. Det finns idag ett stort utbud av billig choklad som är perfekt när du är sugen på något gott. Du kan till exempel välja Socado som ligger bakom flera goda praliner med olika smak. Oavsett om du älskar mint eller crisp kommer du hitta något som passar. De säljs normalt i lösvikt så du kan plocka på dig de som passar. Du kan även passa på att beställa online och spara tid på att gå i affärer.

Flera olika chokladbitar
Kickstarta hösten med nyttigt godis
  • 21 Sep, 2021

Hösten är ett utmärkt tillfälle att komma in i nya och mer hälsosamma rutiner. Varför inte byta ut ditt vanliga snacks mot lite nyttigt godis? I takt med att fler har blivit intresserade av hälsa har också utbudet av hälsosamt godis ökat markant. Det finns flera alternativ som smakar minst lika bra som vanligt godis med socker. Då kan du fortfarande unna dig när du vill. Stort utbud av nyttigt godisVi på Zmaka har ett stort utbud av nyttigt godis inklusive produkter från märket Powerfruits.

Ät efter säsong
  • 15 Sep, 2021

Just nu så är butikerna fulla av svenska grödor och det är smart att äta efter säsong av flera olika anledningar. Efter sommaren är det många hushåll som har det knapert och en del tar smslån för att få hushållsekonomin att gå runt och då kan det vara en god idé att handla råvaror som har säsong eftersom priserna är lägre. En annan faktor när det gäller grönsaker är att de innehåller mer näring och vitaminer.